Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 Işlevsel başüstüneğu denli tezyinî düşüncemlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine amelî olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise anında çatı mideinden basitçe ve emin kaçışın sağlamlanması muhtevain mimarilırlar. Meşru olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı dulda seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Erişim kolaylığı temin etmek amaçlı binalmış merdivenlerin dışında güç eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Can idare etmek adına yangın merdivenleri zarfında ölümlü barındıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve kızılçı kadar malzemelerden örgülmış yoğun bir bapdır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu Yangın Kapısı hava denetçi edilmelidir. 

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların cenahı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları gibi yapı eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana ilişkiiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page